Talented Mr Tenorman "The Real Story"

Κάποτε σε έναν μακρινό πλανήτη που λεγόταν Tenor γεννήθηκε ένα αξιαγάπητο αγοράκι από δυο εξαίρετους γονείς οι οποίοι ήταν άρχοντες εκεί και φημισμένοι αρχιτραγουδιστές στη πρωτεύουσα χώρα που ονομαζόταν Όπερα. Όλοι οι κάτοικοι εκεί ζούσαν με τη μουσική υπόκρουση και τη δραματουργική δράση γνωστών και μη λυρικών έργων.
Ο αέρας φυσούσε με μελωδίες από όπερες ανάλογα με την ψυχολογική κατάσταση των κατοίκων ενώ τα δάση των προαστίων σχημάτιζαν τις ορχήστρες που ερμήνευαν τα δυσκολότερα έργα με τα στοιχεία της φύσης να εκτελούν και άλλοτε να τραγουδούν.
Τα δένδρα ήταν τα κοντραμπάσα , οι αρκούδοι οι μπάσοι της χορωδίας ενώ οι λύκοι οι τενόροι και πάει λέγοντας. Ήταν μια ειδυλλιακή κατάσταση όπου όλοι ζούσαν αρμονικά και ευτυχισμένα στην τρέλα τους.

Δυστυχώς η εξέλιξη συνδυάζεται με αλλαγές και η αρνητική ενέργεια άλλων μουσικών επιρροών επέφερε δραματικές επιπτώσεις στον πυρήνα του πλανήτη Tenor ,δημιουργώντας έτσι ποικίλες σεισμικές δονήσεις που στο τέλος είχαν σαν αποτέλεσμα την οριστική εξαφάνισή του μετά από μια σειρά εκτυφλωτικών εκρήξεων που σχημάτιζαν το φινάλε της πρώτης πράξης της Τόσκας του Πουτσίνι.
Πριν το οριστικό τέλος,οι γονείς του ξανθού τότε αγοριού με τα μελιά μάτια, συνεπαρμένοι από το ολοφάνερο τάλαντο του υιού τους (ο ίδιος μάλιστα αναφέρεται στο πως η μητέρα του τον άκουγε ενώ ήταν έγκυος να τραγουδάει όπερα και να απαγγέλει σαιξπηρικά κείμενα σε άπταιστα αγγλικά και άλλοτε σε μετάφραση Σεφέρη) κατασκεύασαν ένα διαστημικό καλάμι όπου και τοποθέτησαν τον Ten el μέσα και τον έστειλαν να ζήσει σε ένα μακρινό άστρο κατοικημένο από ένα παράξενο είδος που λεγόταν άνθρωποι, στέλνοντας τον εκεί διότι θα είχε υπερκαλλιτεχνικές δυνάμεις πέρα των φυσιολογικών θνητών που κατοικούσαν σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο.

Το καλάμι ταξίδεψε για 1981 γήινα και περίπου 2 αστρικά χρόνια,κατά τη διάρκεια του οποίου άκουγε από τα ειδικά τοποθετημένα ηχεία κλασσική μουσική,όπερα και καμιά φορά Pink Floyd,Σαββόπουλο και Ζαμπέτα.
Τελικά προσγειώθηκε στο σημείο που προεπέλεξαν οι γονείς του,στους πρόποδες του βουνού των Αρχαίων Θεών,τον Όλυμπο,σε ένα ευλογημένο μέρος μπροστά στη θάλασσα που λέγεται Λεπτοκαρυά.

Αφού για χρόνια περιπλανήθηκε ανά τον κόσμο εμπλουτίζοντας και τελειοποιώντας τις μουσικές και όχι μόνο γνώσεις του,διάλεξε τα γήινα ονόματα του,Γιώργος Τζιουβάρας στην Ελλάδα , Uri Tzuvarof στη Ρωσία , Georges Juvary` στη Γαλλία και άλλα πολλά, και αφού μελέτησε διεξοδικά την τέχνη της φωνής ,του πιάνου ,της σύνθεσης,της φιλοσοφίας,του θεάτρου ,της μαγειρικής,της ονυχοπλαστικής και του χορού – (λεπτομέρειες μπορείτε να μάθετε στο αναλυτικό βιογραφικό του , κάπου στα δεξιά σας μάλλον) - αποφάσισε να δημιουργήσει το Tenorman Show βρίσκοντας επιτέλους το νόημα του ερχομού του στον πλανήτη Γη, το οποίο είναι να δώσει χαρά , χαμόγελο και ελπίδα στους θνητούς.

Συνειδητοποίησε πως είναι προορισμένος να μοιράζει την ευτυχία και την απόλαυση στους υπολοίπους έστω κι αν αυτή η αυτοθυσία τον στερεί από επίγειες προσωπικές απολαύσεις λόγω προσωπικής μελέτης και ευθύνης.
Είναι ο Tenorman .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις